fattarinte

I snart 50 år har jag förundrats över andra människors åsikter, agerande och beslut. Nu inser jag att jag aldrig kommer att förstå. För varje år verkar jag förstå mindre och mindre. Hjälp mig någon att förstå...

Varför får kärringar och bögar snuska sig?

Publicerad 2012-04-02 12:27:13 i Nöjesvärlden



Hur kan det komma sig att det är "roligt" när en gammal bög flörtar med en liten kille på 20 år i ett "familjeprogram" som Let´s Dance?

Hur kan det komma sig att det är "roligt" när gamla kärringar flörtar med små pojkar i media?

Lek med tanken att en gammal man hade flörtat med en ung tjej på 20 år. Tänk om det hade suttit äldre män och kommenterat hur sexig den lilla tjejen är och kommit med sexuella anspelningar om sex och bett henne visa lite mer av brösten så fort det gavs tillfälle...

Om dessa kommentarer hade gjorts på ett företag, så hade detta legat inom sexuella trakasserier och förmodligen inneburit avsked och skadestånd. Men nu görs det av kvinnor och bögar och då skall det kallas humor... Vem bestämmer vad som är roligt? Media? Bögarna? Kvinnorna?

Tyckte Schenkenberg att det var roligt att en gammal bög flörtade med honom? Tyckte den lilla "fotbollspelaren" EGENTLIGEN att det var roligt att en gammal bög flörtade och en gammal kvinna kommenterade hans rumpa?

Eller är det så att detta med sexuella trakasserier enbart gäller hetromän som är gamla och/eller fula?

Bögar är inte immuna mot regler bara för att de fötts homosexuella. Lika lite är kvinnor immuna mot regler bara för att de råkar vara födda till kvinnor.

Så om det nu finns regler, så borde de gälla för alla. Inte bara hetromän...

Eller så kan ni alla kvinnor, hennor och homosexuella sluta med att vara så jälva känsliga när ni drabbas av något!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela